{{{text}}}

Evoline FlipTop Push Data Medium • 1504318

EVOline FlipTop Push DATA Medium - 3x stikk 2x RJ45

fra Evoline Fliptop     
Se/Still ett spørsmål ()
EVOline FlipTop Push DATA Medium - 3x stikk 2x RJ45
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
    • Dokumentasjon

    • Produktblad
    • Brukerveiledning
FlipTop Push Data Medium med 3 stikkontakter og 2 kontakter for RJ45 Cat.6. Spesielt egnet til installasjon i arbeids- og møtebord. Et lett trykk på lokket og kontaktene er tilgjengelige. Laget i børstet rustfritt stål og følger med 3 meter kabel med støpsel.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”