EVA Smart gateway • 94327

EVA Zigbee Smarthub

-+
Tilbudet varer til og med søndag
  • Inkudert Smart Strømstyring i 1 år!
  • Hjertet i ditt smarthus
  • Styr hjemmet med automasjoner
  • Styr hjemmet med stemninger
  • Zigbee
  • Smart Strømsparing
  • Les mer...
  • Fungerer med

    Virker med EVA Smart

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
Eva Hub er hjertet i ditt smarthus som får alt i hjemmet til å snakke sammen, og magien til å skje.

Gjør hjemmet smartere

Opplev et tryggere hjem med Eva Smart Alarm
Få en billigere strømregning med Eva Smart Strømstyring
Styr hjemmet med automasjoner og stemninger

Nå inkluderer Smart strømstyring abonnementet en hel 365-dagers periode uten ekstra kostnad! Dette gjelder uavhengig av om produktet ble kjøpt som en del av en pakke eller som en frittstående smarthub. Etter det første året har gått, har du muligheten til å fornye abonnementet for kun 490,- per år. Dette gir deg tilgang til Eva Smart strømstyring og hjelper deg å redusere strømkostnadene for deg.

Funksjonalitet

Eva Smart Alarm

Med Eva Smart Alarm kan du sikre din bolig mot innbrudd, brann og vannskader. Med alarmtjenesten får du vennevarsling slik at naboer, venner og familie også varsles hvis noe skjer mens du er borte. Alarmtjenesten har 4 armeringsmoduser, hvor du kan sette forsinkelse, nedtellingstid og pinkoder på brukere som skal ha tilgang til hjemmet. Les mer om Eva Smart Alarm her.

Eva Smart Strømstyring

Få full kontroll på strømforbruket. Strømsparing er koblisert og tidkrevende. Med Eva Smart Strømstyring får du hjelp til å bruke strømmen effektivt når den er billigst, og lite når den er dyr - uten at det går utover komforten i hjemmet.

Bruksområde

Utvid ditt smarthus

Kan brukes med smarte lyspærer fra Namron, Philips Hue og IKEA
Kompatibel med termostater fra Namron, CTM Lyng og ELKO
Støtter sikkerhetsprodukter fra Frient, som røykvarlsere og sirene
Koble til smarte dørlåser som Yale Dorman og ID Lock

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”