Eva Smarthus

Med Eva kan du spare energi og føle trygghet i en hektisk hverdag. Våre tjenester hjelper deg med å gjøre dagen din enklere. Så kan du bruke energien din på noe annet.

EVA banner på topp

Er det ikke deilig å komme inn i et behagelig hjem hvor alt er slik du vil det skal være? Sånn er det med Eva Smarthus. Det er enkelt å sette opp, enkelt å styre og enkelt å skape et komfortabelt hjem. Med Eva kan du spare energi og føle trygghet i en hektisk hverdag. Våre tjenester hjelper deg med å gjøre dagen din enklere. Så du kan bruke energien din på noe annet. Hjertet i Eva Smarthus er Eva Hub. Eva appen tar deg trygt og enkelt gjennom stegene og lar deg koble til smarte enheter. Når tilkoblingen av dine enheter er gjort, får du full oversikt over hjemmet ditt i appen. Dermed kan du se temperatur, lysstyrke, luftfuktighet, strømforbruk - eller andre funksjoner, avhengig av enhetene du har koblet til. Du kan også se om dører eller vinduer er åpne og om det er bevegelse i huset, eller hvem som går ut og inn.

Eva - et enkelt men sikkert system

Eva Smarthus er en komplett smarthusløsning som er utviklet og designet i Norge basert på åpen standard. Det betyr at Eva snakker med andre Zigbee-enheter fra for eksempel Philips, Ikea, Namron, Frient etc. slik at du enkelt kan utvide smarthuset ditt med andre enheter. Eva Smarthus setter sikkerhet i høysetet. Kommunikasjon med våre Eva produkter er selvsagt kryptert, slik at man slipper å være redd for at noen kan hacke seg inn og overta kontroll over hjemmet. Eva er utviklet av Datek Smart Home, en engasjert gjeng som i over 20 år har utviklet IoT-produkter for bedrifter, kommuner og helsesektoren. Målet er at smarthus skal være enkelt å bruke for alle.

En enkel app

Eva Smarthus appen vår er enkel og intuitiv. Med den kan du kontrollere alle smarthusenhetene dine, får varslinger, sjekke strømpriser og åpne dørlåsen din.
Eva gjør sin greie, sånn at du kan gjøre din greie. Er ikke det en grei ordning? Så kan du bruke energien din på noe annet


  • EVA katt som danser

Smart Strømstyring pakker fra Eva Smarthus

Flere smarte produkter fra Eva