CRC Rense-/smørespray • 1800327

CRC Dust Off 360 125 ml

DUST OFF 360 er en ikke-brennbar væskeblanding under høyt trykk som fjerner støv og rengjør ved hjelp av en kraftig stråle med tørr, inert gass. Den blåser bort lo, oksidpartikler og støv på få sekunder. Det er det mest effektive produktet for rengjøring av elektroniske enheter eller databehandlingsutstyr, og vil forhindre feil, nedetid og skader.

Funksjonalitet

DUST OFF 360 er perfekt til bruk der flytende rengjøringsmidler ikke er et alternativ, den er fuktfri og blåser bort lo, oksidpartikler, tørre forurensende stoffer og etterlater ingen rester. Ufarlig for plast.

Bruksområde

Til bruk for alle elektroniske enheter, databehandlingsutstyr og servomekanismer. Presisjonsinstrumenter, magnetbåndhoder, kommunikasjonsutstyr, rengjøring av kabelforbindelser, tastaturer og mye mer. Produktet Kan også brukes opp-ned.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”