{{text}} {{{text}}}

C3W Color Night Vision – WiFi kamera

EZVIZ C3W har nattesyn med farger
 • Verden er full av farger, selv på natta. I hvert fall gjennom øynene til C3W. Takket være to innebygde spotlights og fire profesjonelle optiske linser blir kameraets nattesyn fullt av farger. Det kan være praktisk om en detalj er av interesse, som for eksempel fargen på en bil.


 • Nattsyn og spotlights

  C3W WiFi kamera har nattesyn med farger

  Spotlightene er gjennomtenkte. De sørger ikke kun for fargebilder på natta. De kan også benyttes som ekstra utendørsbelysning, som du kan skru av/på og dimme.

  Hvis du ikke har behov for ekstra lys kan du velge å kun benytte spotene ved behov, for å få fargede bilder på natta. Det er bare å endre til svart/hvitt nattesyn i appen, som gir ca. 30 meters sikt. Det finnes et tredje alternativ som er ganske smart – da skrus spotlightene på ved mistenkelige bevegelser, så du får fargerik live video og opptak.

 • DIY varsler

 • EZVIZ C3W kan ønske gjester velkommen for deg
 • Kameraet kommer med standardiserte varsellyder, men du kan også spille inn tre 10-sekunders lydspor for å ønske gjester velkommen, eller skremme «besøkende». For eksempel «Hei og velkommen» eller «Hei, ha deg vekk fra huset mitt!».

  EZVIZ C3W kommer med det de kaller «aktiv forsvars» funksjon. Hvis du aktiverer denne funksjonen når du er bortreist vil kamera starte en høylytt sirene ved bevegelse, samtidig som spotlightene begynner å blitse for å skremme vekk ubudne gjester.

 • Toveiskommunikasjon og andre funksjoner

 • EZVIZ sin app er enkel i bruk
 • Det er heldigvis sånn at de fleste som kommer på besøk er velkommen - og C3W gir deg muligheten til å snakke med dem. Kameraet har innebygget høyttaler og mikrofon som fungerer godt over en lenger avstand. Så du hører godt hva som blir sagt, og kan snakke tilbake som om du selv er hjemme.

  Kameraet har også god rekkevidde når det kommer til WiFi signalet. Det leveres med doble antenner som forsterker signalet, så du skal kunne ha kameraet et godt stykke unna din router uten problemer.

  Vær og vind er ikke noe problem. Med metallkropp og IP67 tåler kamera helt fint snø og storm.Les mer om EZVIZ