Elko RS16/2 I PH
1410222

Bryter innfelt 2pol RS16/2 PH Elko

fra Elko
4,9 av 5 ()
Bryter innfelt 2pol RS16/2 PH Elko
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

Internettpris!

1410222

79,-

63,20 eks. mva. Ordinærpris 132,-Pris per 1 Stykk
-+
Innfelt bryter i RS16 design. Bryteren er 2 polet, og benyttes der det er krav om topolet brudd, som f.eks i våtrom eller utendørs installasjon.

Teknisk beskrivelse

Hullavstand i festeplaten er 60mm

Bruksområde

Bryteren kan benyttes påvegg i kombinasjon med en RS16 påveggskappe.

Montering

Dersom bryteren skal monteres i en RS16 flerhullsramme må festeramme L339 benyttes. Kan ombygges til IP44 ved hjelp av IP44 sett 1 hull / 2 hull. For ombygging til bryter med lys, benyttes vippestykke med lysåpning samt lysenhet. For ombygging til IMP benyttes impulsfjær T47.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi leverer og lagerfører alt av brytere og dimmere for bruk i hjem, nærings- og industribygg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”