Ledige stillinger i Elektroimportøren

Sist oppdatert: 14.08.2020
 • Her finner du informasjon om våre ledige stillinger

  Hvem er Elektroimportøren

  Gjennom vår forretningsidé skal vi selge elektromateriell, belysning, varme og nærliggende produkter til det profesjonelle og private markedet i Norge, ved å tilby faglig veiledning og kvalitetsprodukter til lave priser gjennom et effektivt butikknettverk og en innovativ nettbutikk.

  Våre mål er ambisiøse og for å nå våre målsetninger er vi avhengig av at alle i Elektroimportøren vet hva som forventes av de i sitt daglige arbeid. Derfor kreves det at vi som selskap skaper en kultur og et verdigrunnlag der alle tar ansvar for at Elektroimportøren hele tiden utvikles, forbedres og driftes på best mulig måte for eiere, medarbeidere og kunder.

  Butikkene våre skal oppfattes som spesialister på elektromateriell med et bredt utvalg der kundene får kompetent betjening og lave priser. Vi er i dag stolte av å ha åpnet butikk nummer 21.

  Våre ledige stillinger

  Du finner alle våre ledige stillinger ved å klikke her


  Vi har ikke mulighet til å kunne behandle jobbsøknader via e-post, kontaktskjema, telefon eller spørsmål og svar på nettsiden vår. Dersom du ønsker å søke på en stilling hos oss, vil vi anbefale deg å gjøre det via stillingsoversikten via linken ovenfor på denne siden. Her vil du alltid finne oppdatert informasjon ettersom vi stadig har behov for nye kollegaer. Dersom du er elev på jakt etter praksisplass bes du møte opp personlig ved det varehuset du er interessert i å ha praksisplass hos.

 • Elektroimportørens ledige stillinger