Defa Interiørarmatur
3331923

Zeta T5 innfelt 2x28W

fra Defa
Zeta T5 innfelt 2x28W
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Effekt 2x28W
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Interiørarmatur for innfelling i T-profil tak eller faste tak. Armaturstamme i stål, pulverlakkert i hvit RAL 9010. Dobbeltparabolsk matt raster.
Zeta leveres som en komplett lettmontert ”plug & play” pakke med ferdig monterte lyskilder (farge 830) og 2,8 meter ledning med plugg. IP20 Kl.1. Effekt: 2x28W T5. LxBxH: 1195x295x55 mm.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”