WOLF Headset PRO • 100400

Wolf Headset Pro - Hørselvern med DAB, Bluetooth og Mikrofon

Med WOLF Headset PRO får du et stilrent hørselvern med skandinavisk design. WOLF Headset PRO er et PPE-sertifisert hørselvern med DAB+, FM, Bluetooth, mikrofon og AUX. Vanntett (IPX4), oppladbart batteri, utskiftbare puter og robust konstruksjon, skapt for å tåle tøffe miljøer. hørselsvernet har også Meny på flere språk.

Teknisk beskrivelse

Oppladbart batteri (spiller i opptil 20 timer)

Funksjonalitet

WOLF Headset kommer med Bluetooth slik at du kan lytte til din favorittmusikk hele dagen. Headsetet har også innebygd mikrofon slik at du kan svare på samtaler mens du arbeider.

Dette hørselsvernet har godt mottak. WOLF Headset PRO har en spesialtilpasset mottaks-modul som hensyntas behovet for kompakte og energi-gjerrige egenskaper, samt det faktum at mottakeren er i konstant bevegelse og antennen rettes i alle retninger.

Forbehold

WOLF Headset PRO har CE og SNR 29-sertifisering (støydempingsgrad) fra Tyskland, i tillegg så imøtekommer det alle krav til sertifisering for salg og bruk i Norge, bl.a. ihht HMS-regler.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”