WiZ Tilbehør
60430

WiZ Trådløs Sensor WiFi

fra WiZ WiFi Tilbehør
WiZ Trådløs Sensor WiFi
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

60430

219,-

175,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent
WiZ trådløse innendørssenor lar lysene skru seg av og på etter bevegelsesdeteksjon. Plasser den ved inngangen til en korridor og så den skrur på de ønskede lysmodusene når du går forbi, still den inn så den skrur av eller minimerer lysstyrken når du går ut av rommet. Den styrer alle lysene i et rom og kan registrere bevegelse på inntil tre meters avstand. Still inn sensoren så den skrur på forskjellige lysmoduser til forskjellige tider på døgnet i WiZ-appen (f.eks. varmhvit til kvelden eller nattlampe etter leggetid).

Funksjonalitet

Du kan skru lysene av/på eller endre lysmodusen etter bevegelsesdeteksjon. Den fungerer med alle tilkoblede WiZ-produkter. Still inn lysene så de skrur på en spesifikk lysstyrke eller en spesifikk modus som nattlampe, dagslys. Du kan konfigurere hva som skjer når bevegelse ikke lenger registreres, og hvor lang tid det skal ta.

Bruksområde

Styr enhetene dine uansett hvor du er med en smarttelefon. Last ned WiZ-appen og følg instruksjonene. Og du er klar! Trenger du mer hjelp? Få chathjelp i sanntid i appen. Sensoren kommuniserer direkte med WiZ lysene. Den fungerer selv om Wi-Fi er nede.

Du trenger ikke å lure på om enhetene ble skrudd av før du reiste hjemmefra. WiZ-appen er tilgjengelig for iOS og Android. WiZ fungerer med din eksisterende Wi-Fi-ruter, det kreves ikke en ekstra gateway. Du trenger bare å sette inn den nye lyspæren, laste ned WiZ-appen og så er du klar!

Sensoren er knyttet til ett enkelt rom og styrer alle lysene i rommet. Du kan flytte sensoren i appen hvis du vil at den skal styre lys i et annet rom isteden.

Montering

Batteridrevet, krever ikke strømledning. Rask og enkel montering med skruer i taket / på veggen eller plasser på bord.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”