WiZ Tilbehør • 60432

WiZ Smart Plugg WiFi

fra WiZ WiFi Tilbehør
Se/Still ett spørsmål ()
  • Fungerer med

    Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Siri

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Målskisse
      • App Store
      • App Store
      • Google Play
WiZ-smartplugg kan gjøre enhver stikkontakt smart. Du trenger bare å plugge inn din vanlige lampe eller apparat, så kan du styre dem enten med smarttelefonen eller stemmen. Med tidsplaner kan du skru enheter av og på i henhold til dine daglige rutiner og spare energi. Du vil aldri trenge å bekymre deg over hvorvidt du lot lysene eller apparatene stå på hjemme lenger, fordi du kan se dem med smarttelefonen din.

Teknisk beskrivelse

Planlegg at enheten skrur seg av/på i henhold til dine daglige rutiner og spar energi.

Funksjonalitet

Få håndfri styring og bruk stemmen din isteden. Med stemmeaktiverte enheter fra Google og Amazon eller ved å bruke Siri-snarveier, kan du styre enhetene dine med stemmen

Bruksområde

Styr enhetene dine uansett hvor du er med en smarttelefon. Du trenger ikke å lure på om enhetene ble skrudd av før du reiste hjemmefra. WiZ-appen er tilgjengelig for iOS og Android. Styr vanlige lamper, dekorative lamper, vifter, kaffemaskinen med mer. Fungerer med enheter som kun trenger strøm for å fungere.

Montering

WiZ fungerer med din eksisterende Wi-Fi-ruter, det kreves ikke en ekstra gateway. Du trenger bare å plugge inn den nye kontakten, laste ned WiZ-appen og så er du klar!

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”