WiZ Tilbehør
60431

WiZ Fjernkontroll WiFi

fra WiZ WiFi Tilbehør
WiZ Fjernkontroll WiFi
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

60431

169,-

135,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent
WiZmote gir deg rask og enkel kontroll over WiZ-lysene. Still inn lysene til å skru seg av og på, juster lysstyrken og endre til nattlampe og velg mellom fire favorittlysmoduser ved å trykke på en knapp. Fungerer med alle tilkoblede WiZ-produkter og styrer alle lysene i et rom. Stort kontrollområde på opptil 15 meter og den fungerer selv om WiFi er nede.

Teknisk beskrivelse

Styringsrekkevidden på opptil 15 meter i vanlige innendørsmiljø med romavdelere og vegger. WiZmote kommuniserer direkte med WiZ-lysene.

Funksjonalitet

Dim lysene dine til ønsket lysstyrkenivå med smarttelefonen, WiZmote eller stemmen din. Du behøver ikke å montere en dyr lysdimmer.

Bruksområde

Styr enhetene dine uansett hvor du er med en smarttelefon. Last ned WiZ-appen og følg instruksjonene. Og du er klar! Trenger du mer hjelp? Få chathjelp i sanntid i appen. Sensoren kommuniserer direkte med WiZ lysene. Den fungerer selv om Wi-Fi er nede.

WiZmote er knyttet til ett enkelt rom og styrer alle lysene i rommet. Du kan flytte WiZmote i appen hvis du vil at den skal styre lys i et annet rom isteden.

Rask og enkel styring av WiZ-lysene. Skru lysene av og på, juster lysstyrken, velg fire favoritter og bytt til nattlampe med bare ett trykk på knappen. Den fungerer med alle tilkoblede WiZ-produkter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”