NEXA Relè til veggkontakt
4509402

Wireless Mottager Av/På for vegguttak MSOR-3500

fra NEXA
Wireless Mottager Av/På for vegguttak MSOR-3500
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 259,-

4509402
207,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

NXT
Relè til veggkontakt. Innbyggingsmottaker som gjør veggkontakten din trådløs. Merk at mottakeren må ha både fase og jording.

Funksjonalitet

Med støtte for Smart Mode kan opptil 3 forskjellige favorittscenarioer lagres og enkelt aktiveres med en Nexa Smart Mode-sender.

Hver MSOR-3500-mottaker har 32 minneplasser. Når minneplass 32 er opptatt, overskrives plass 1 ved registrering.

Rekkevidden opptil 30 m (optimale forhold). Rekkevidden avhenger i betydelig grad av lokale forhold, som hvorvidt det finnes metall i nærheten. Det tynne metallbelegget i energiglass med lav emissivitet har for eksempel en negativ virkning på radiosignalenes rekkevidde.

Bruksområde

Kompatibel med andre produkter i System Nexa.

MSOR-3500 kan styres på flere måter.
1. Med innlært System Nexa-fjernkontroll
2. Med andre innlærte System Nexa-sendere
3. Med Nexa Bridge

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”