NEXA Wireless
4514710

Nexa Wireless Bryter+Dim LWST-615 14506

fra NEXA
4,5 av 5 ()
Nexa Wireless Bryter+Dim LWST-615 14506
Bruksområde Innendørs Frekvens 433Mhz Gruppe Smarthus
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
LWST-615 er en trådløs veggsender 1-veis som er kompatibel med samtlige mottagere i System Nexa. Selvlærende kodesystem. Monteres enkelt med medfølgende skruer eller dobbelsidig teip. Frekvens: 433,92 MHz. Batteri: 3V CR2032 (inkludert). BxHxD: 76x76x14mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”