NEXA Wireless
4509400

Wireless Bevegelsedetektor MIMST-1703

fra NEXA
Wireless Bevegelsedetektor MIMST-1703
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 229,-

4509400
183,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

NXT
En liten og nett bevegelsesdetektor som sender signal ved bevegelse i rommet til tilkoblet mottaker. Slå på lyset automatisk eller få en dørklokke til å ringe når du går inn gjennom døren. Du kan stille inn detektoren med en tidsintervall fra 5 sekunder til 10 minutter, slik at den slukker lyset når du går ut av et rom.

Teknisk beskrivelse

Timerfunksjon på 0,5 / 1/5/10 min

Funksjonalitet

Med en justerbar lysfølsomhet kan bevegelsessensoren brukes i miljøer med forskjellige lysforhold.

Bruksområde

Kompatibel med samtlige Nexa selvlærende mottakere og trådløse dørklokker, ikke egnet for bruk sammen med dimmermottaker.

Montering

Bevegelsesdetektoren monteres med medfølgende magnetfeste, skrus så fast i underlaget.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”