Unilamp WiDim Innfelt dimmer
1405980

WiDim B 250 WiFi innfellingsdimmer 2-250W

fra Unilamp
WiDim B 250 WiFi innfellingsdimmer 2-250W
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
WiDim innfellingsdimmer er en smart universal dimmer for både lokal betjening og fjernstyring av ulike belysningslaster og vifter.
Med WiDim kan du fjernstyre lyset dit fra hvor som helst i verden. Last ned vår WiDim eller WiDim Pro app for å få full oversikt.

Teknisk beskrivelse

Dimmeren i seg selv er en universaldimmer med automatisk gjenkjenning av type belastning. Dette betyr at den er egnet til å styre laster for både forkant- (fase snitt) og bakkant- (faseavsnitt) dimming. Dimbare laster kan være LED, glødelamper, nettspenning halogen, elektroniske og magnetiske transformatorer og hastighetsregulering av vifter.

Funksjonalitet

Kommunikasjonen mellom dimmer og mobiler/nettbrett benytter et standard WiFi LANnettverk. For fjernstyring når man ikke er tilkoblet det samme lokale nettverket, tilbyr systemet en global Cloud-basert kommunikasjon via Internet.

Bruksområde

Lokalt kan belysning slås av/på og dimmes med en tilkoblet impulsbryter (ikke inkludert). For fjernbetjening finnes en gratis app for nedlasting som er tilpasset iPhone/ iPad og Android produkter.I appen er det ulike muligheter for styring. Det er funksjonskontroller for av/på, scenarier og ulike timere/ur.

Montering

Monteres i veggboks eller annen egnet kapsling.

Relevante emneord