22 81 27 70 8-15

Navigering

Merke

Kategori

Unilamp WiDim Innfelt dimmer
1405980

WiDim B 250 WiFi innfellingsdimmer 2-250W

fra Unilamp
WiDim B 250 WiFi innfellingsdimmer 2-250W
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
WiDim innfellingsdimmer er en smart universal dimmer for både lokal betjening og fjernstyring av ulike belysningslaster og vifter.
Med WiDim kan du fjernstyre lyset dit fra hvor som helst i verden. Last ned vår WiDim eller WiDim Pro app for å få full oversikt.

Teknisk beskrivelse

Dimmeren i seg selv er en universaldimmer med automatisk gjenkjenning av type belastning. Dette betyr at den er egnet til å styre laster for både forkant- (fase snitt) og bakkant- (faseavsnitt) dimming. Dimbare laster kan være LED, glødelamper, nettspenning halogen, elektroniske og magnetiske transformatorer og hastighetsregulering av vifter.

Funksjonalitet

Kommunikasjonen mellom dimmer og mobiler/nettbrett benytter et standard WiFi LANnettverk. For fjernstyring når man ikke er tilkoblet det samme lokale nettverket, tilbyr systemet en global Cloud-basert kommunikasjon via Internet.

Bruksområde

Lokalt kan belysning slås av/på og dimmes med en tilkoblet impulsbryter (ikke inkludert). For fjernbetjening finnes en gratis app for nedlasting som er tilpasset iPhone/ iPad og Android produkter.I appen er det ulike muligheter for styring. Det er funksjonskontroller for av/på, scenarier og ulike timere/ur.

Montering

Monteres i veggboks eller annen egnet kapsling.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”