Unilamp WiDim Innfelt dimmer
1405980

WiDim B 250 WiFi innfellingsdimmer 2-250W

fra Unilamp

-63%RABATT

WiDim B 250 WiFi innfellingsdimmer 2-250W
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kuppvare! kr. 1 899,-

1405980

699,-

559,20 eks. mva. Ordinærpris 1 899,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
WiDim innfellingsdimmer er en smart universal dimmer for både lokal betjening og fjernstyring av ulike belysningslaster og vifter.
Med WiDim kan du fjernstyre lyset dit fra hvor som helst i verden. Last ned vår WiDim eller WiDim Pro app for å få full oversikt.

Teknisk beskrivelse

Dimmeren i seg selv er en universaldimmer med automatisk gjenkjenning av type belastning. Dette betyr at den er egnet til å styre laster for både forkant- (fase snitt) og bakkant- (faseavsnitt) dimming. Dimbare laster kan være LED, glødelamper, nettspenning halogen, elektroniske og magnetiske transformatorer og hastighetsregulering av vifter.

Funksjonalitet

Kommunikasjonen mellom dimmer og mobiler/nettbrett benytter et standard WiFi LANnettverk. For fjernstyring når man ikke er tilkoblet det samme lokale nettverket, tilbyr systemet en global Cloud-basert kommunikasjon via Internet.

Bruksområde

Lokalt kan belysning slås av/på og dimmes med en tilkoblet impulsbryter (ikke inkludert). For fjernbetjening finnes en gratis app for nedlasting som er tilpasset iPhone/ iPad og Android produkter.I appen er det ulike muligheter for styring. Det er funksjonskontroller for av/på, scenarier og ulike timere/ur.

Montering

Monteres i veggboks eller annen egnet kapsling.

Relevante emneord

Generelt om dimming

Lysregulering skaper økt trivsel og komfort ved at man kan variere lyset etter behov. Man kan også spare energi og øke levetiden på lyskildene.

Selv om det er teknisk mulig å dimme de fleste typer lyskilder, er det viktig å velge både riktig dimmer, og riktig lysarmatur. Tenk gjennom eventuelt behov for lysregulering før lyskilden og lysarmatur velges.

  • Glødelamper og 230V Halogen kan enkelt dimmes med de fleste typer dimmere, men husk å tenke på minimums- og maksimumsbelastningen. Merk at 230V halogen har høy startstrøm så sjekk hva dimmeren tåler.
  • Sparepærer har inntil de siste årene ikke vært mulig å dimme, men nå har det kommet varianter som er dimbare med elektronisk dimmer. De aller fleste sparepærer på markedet er ikke dimbare så sjekk dette før du handler
  • 12Volt halogenlyskilder reguleres via en transformator som gjør om spenningen fra 230Volt til 12Volt. Vi anbefaler elektronisk transformator som er enkelt å dimme uten støy. Bruk en dimmer som kan dimme elektroniske 12Volt transformatorer
  • Alle lysrør og kompaktlysrør med 4 pinner, kan dimmes men det er viktig å velge en lysarmatur som er forberedt for dimming. Med korrekt trafo/ballast innebygd i armaturen kan man dimme lysrør med en vanlig elektronisk dimmer. Lysregulereing uten dimbar elektronisk trafo/ballast er mulig, men krever bunnlast og spesielle dimmere, og vil koste vesentlig mer å installere
  • LED er også dimbart, men her må man holde tungen rett i munnen. Mye av det samme som gjelder for lysrør, gjelder også her. Man må ha dimmbare trafoer og riktig dimmeutstyr for å få dette til å fungere. Konferer med fagfolk. Det er kommet LED lyspærer i handelen som kan dimmes med vanlige dimmere, men det er viktig å velge korrekt dimmer. Langt i fra alle typer vil fungere. De fleste LED lyspærer på markedet er ikke dimmbare

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”