Unilamp WiDim Smart Universal WiFi-Dimmer
1405970

WiDim 250 Dimmer 2-250W

fra Unilamp

-40%RABATT

WiDim 250 Dimmer 2-250W
Kapslingsgrad IP20 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus
Bestiller du nå, sendes varen i morgen

kr. 1 103,52

Siste dag -40%

1405970
1 379,40 inkl. mva.Ordinærpris 1 839,20Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
WiDim er en revolusjonerende ny universal 1-pol trykk/vri veggdimmer. Core2dim system, der dimmeren kan brukes både som forkant og bakkant dimmer med automatisk deteksjon av lasttype. Bak det tradisjonelle utseendet skjuler det seg en avansert multifunksjonell styringsenhet. WiDim-dimmeren kan styres med trykk/vri på vanlig måte, men den kan også fjernstyres fra WiDim-appen på mobil/nettbrett. I app’en er det innstillinger for dimming, scenarier, timere, astrour med mere. Appen er tilgjengelig i flere forskjellige språk. Kommunikasjon mellom mobil/nettbrett og dimmer går via husets vanlige WiFi nett. I tillegg kan funksjonene fjernstyres fra hele verden via internett og en Cloud-løsning. Denne funksjonspakken gjør WiDim til et enkelt og funksjonelt styringssystem som også kan betjenes på tradisjonell måte. WiDim leveres med både hvit og blå dekorring for ønsket orienteringslys. iPhone/Tablet medfølger ikke.

Teknisk beskrivelse

For bruk med LED, elektroniske trafoer, glødelamper og 230V halogen. Belastning ved bruk av LED 2-250W. Max belastning 250W.

Funksjonalitet

WiDim-dimmeren kan styres med trykk/vri på vanlig måte, men den kan også fjernstyres fra WiDim-appen på mobil/nettbrett. I app’en er det innstillinger for dimming, scenarier, timere, astrour med mere. Appen er tilgjengelig i flere forskjellige språk. I tillegg kan funksjonene fjernstyres fra hele verden via internett og en Cloud-løsning.

Bruksområde

For styring og dimming av lys med WiDim appen. Dimmeren kan også styres på tradisjonell måte med trykk og vri

Montering

Kommunikasjon mellom mobil/nettbrett og dimmer går via husets vanlige WiFi nett. Må tilkobles din router hjemme.

Generelt om dimming

Lysregulering skaper økt trivsel og komfort ved at man kan variere lyset etter behov. Man kan også spare energi og øke levetiden på lyskildene.

Selv om det er teknisk mulig å dimme de fleste typer lyskilder, er det viktig å velge både riktig dimmer, og riktig lysarmatur. Tenk gjennom eventuelt behov for lysregulering før lyskilden og lysarmatur velges.

  • Glødelamper og 230V Halogen kan enkelt dimmes med de fleste typer dimmere, men husk å tenke på minimums- og maksimumsbelastningen. Merk at 230V halogen har høy startstrøm så sjekk hva dimmeren tåler.
  • Sparepærer har inntil de siste årene ikke vært mulig å dimme, men nå har det kommet varianter som er dimbare med elektronisk dimmer. De aller fleste sparepærer på markedet er ikke dimbare så sjekk dette før du handler
  • 12Volt halogenlyskilder reguleres via en transformator som gjør om spenningen fra 230Volt til 12Volt. Vi anbefaler elektronisk transformator som er enkelt å dimme uten støy. Bruk en dimmer som kan dimme elektroniske 12Volt transformatorer
  • Alle lysrør og kompaktlysrør med 4 pinner, kan dimmes men det er viktig å velge en lysarmatur som er forberedt for dimming. Med korrekt trafo/ballast innebygd i armaturen kan man dimme lysrør med en vanlig elektronisk dimmer. Lysregulereing uten dimbar elektronisk trafo/ballast er mulig, men krever bunnlast og spesielle dimmere, og vil koste vesentlig mer å installere
  • LED er også dimbart, men her må man holde tungen rett i munnen. Mye av det samme som gjelder for lysrør, gjelder også her. Man må ha dimmbare trafoer og riktig dimmeutstyr for å få dette til å fungere. Konferer med fagfolk. Det er kommet LED lyspærer i handelen som kan dimmes med vanlige dimmere, men det er viktig å velge korrekt dimmer. Langt i fra alle typer vil fungere. De fleste LED lyspærer på markedet er ikke dimmbare