Unilamp WiDim Smart Universal WiFi-Dimmer
1405970

WiDim 250 Dimmer 2-250W

fra Unilamp

-25%RABATT

WiDim 250 Dimmer 2-250W
Kapslingsgrad IP20 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 1 724,25

Tilbud! kr. 2 299,-

1405970
1 379,40 eks. mva. Ordinærpris 2 299,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 6.10.2019 1 899,- Tilbud utløper om:
WiDim er en revolusjonerende ny universal 1-pol trykk/vri veggdimmer. Core2dim system, der dimmeren kan brukes både som forkant og bakkant dimmer med automatisk deteksjon av lasttype. Bak det tradisjonelle utseendet skjuler det seg en avansert multifunksjonell styringsenhet. WiDim-dimmeren kan styres med trykk/vri på vanlig måte, men den kan også fjernstyres fra WiDim-appen på mobil/nettbrett. I app’en er det innstillinger for dimming, scenarier, timere, astrour med mere. Appen er tilgjengelig i flere forskjellige språk. Kommunikasjon mellom mobil/nettbrett og dimmer går via husets vanlige WiFi nett. I tillegg kan funksjonene fjernstyres fra hele verden via internett og en Cloud-løsning. Denne funksjonspakken gjør WiDim til et enkelt og funksjonelt styringssystem som også kan betjenes på tradisjonell måte. WiDim leveres med både hvit og blå dekorring for ønsket orienteringslys. iPhone/Tablet medfølger ikke.

Teknisk beskrivelse

For bruk med LED, elektroniske trafoer, glødelamper og 230V halogen. Belastning ved bruk av LED 2-250W. Max belastning 250W.

Funksjonalitet

WiDim-dimmeren kan styres med trykk/vri på vanlig måte, men den kan også fjernstyres fra WiDim-appen på mobil/nettbrett. I app’en er det innstillinger for dimming, scenarier, timere, astrour med mere. Appen er tilgjengelig i flere forskjellige språk. I tillegg kan funksjonene fjernstyres fra hele verden via internett og en Cloud-løsning.

Bruksområde

For styring og dimming av lys med WiDim appen. Dimmeren kan også styres på tradisjonell måte med trykk og vri

Montering

Kommunikasjon mellom mobil/nettbrett og dimmer går via husets vanlige WiFi nett. Må tilkobles din router hjemme.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”