Vix Tools Skoleelevpakke
8876991

Vix Skole Verktøypakke

fra Vix Tools
Vix Skole Verktøypakke
Bruksområde Innendørs
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

8876991

2 090,-

1 672,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Et verktøysett i en praktisk veske som er spesialtilpasset skoleelever. Settet inneholder grunnleggende verktøy og egner seg for nybegynnere innen montør-/teknikerfaget.

Teknisk beskrivelse

Settet inneholder følgende:
snekkerhammer i helsmidd stål med gummiert håndtak på 454 g (16oz), junior baufil med 150 mm blad, tangsett 1000V m/2-komponent håndtak for godt grep, skrutrekkersett PH 1000V, VDE, 2-komponent håndtak for godt grep, solid tapetkniv i metall, automatisk bladlås og reserveblader i håndtak, samt en praktisk verktøyveske med gummibunn.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”