Workhand Hansker
8831619

Vintervernehanske RIGG Leather Str 10

fra Workhand
Vintervernehanske RIGG Leather Str 10
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Workhand RIGG Leather er laget i pustende materialer som stopper kondens og ising. Gripeflate i skinn er spesielt bra mot iskalde materialer. Vanntett membran holder hendene tørre. Flere isolasjonslag og strikket pulsvarmer stopper kuldebroer og gjør at hansken holder på varmen. Forsterkninger i smidig Serino med gripemønster beskytter slitasjesteder. Hi-Viz håndbak i stretch med refleks lyser i mørket. Isolerende knokebeskytter i skinn ventilerer og beskytter. Hele tommelbaksiden har integrert nesetørker. Størrelse: 10(XL).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”