OBO BETTERMANN Vinklet skjøtestykke, 45° • 1304858

Vinkelskjøtestykke LWVG 45

Vinkelskjøtestykke LWVG 45
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1304858

49,-

39,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 4-8 dager se alternative artikler
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Vinkelskjøtestykke for kabelstige med sidehøyde 45mm. Et fulldekkende sortimentet til alle områder innen elektroinstallasjon og et resultat av OBO-proffenes årelange praktiske erfaring.

For sikker innfesting i tak, vegg og gulv.

Teknisk beskrivelse

Galvanisert stål

Montering

Vinklet skjøtestykke for skjøting av kabelbruer opptil 45° vinkling.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”