Veto Pro Pac Verktøybag
8876182

Verktøybag Tech-LC

fra Veto Pro Pac
Verktøybag Tech-LC
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Veto Pro Pacs Tech-LC fra VIX er en svært slitesterk og meget romslig verktøybag med hele 53 innvendige og utvendige oppbevaringslommer. På den måten har du full oversikt og kontroll over alt verktøyet ditt. Bagen har dessuten vanntett bunn og er derfor godt egnet for all slags vær.

Bruksområde

Bagen er spesielt egnet for håndverkere som ønsker bedre oversikt over alt verktøyet sitt. Den har dessuten vanntett bunn og er godt egnet til utendørs bruk, uansett vær.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”