Veria to-leder varmekabel
189B0144

Veria Quickmat 100 , 500W 5m² (0,5 x10m)

fra Veria
Veria Quickmat 100 , 500W 5m² (0,5 x10m)
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Effekt (W) 500
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 12 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
189B0144

2 249,-

1 799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
40± på lager

Fri frakt
Veria Quickmat er en to-leder varmekabel som er perfekt til renovering da mattene bygger kun 3,8 mm.

Teknisk beskrivelse

500W 5m² (0,5 x10m)

Ved brennbart undergulv (f.eks. spon) og ved toppgulv av parkett, tre, laminat og gulvteppe anbefales maks 100 W/m².Ved ubrennbart undergulv (f.eks. betong eller fliser) og ved toppgulv av fliser anbefales maks 150 W/m².

Veria Quickmat 100 kan legges direkte på brennbart undergulv.

Funksjonalitet

Varmekabelen er utstyrt med en 100 % dekkende aluminiumsskjerm som via termostaten er forbundet med el-installasjonens jordforbindelse. Skulle det mot formodning skje et brudd på kabelen, avbrytes systemet øyeblikkelig via den innebygde skjermforbindelsen - uten risiko for mennesker eller dyr.

Bruksområde

Siden mattene er så lavtbyggende er de meget velegnet til renovering.

Montering

Med bare én ledning og det selvklebende nettet er Veria Quickmat et enkelt produkt å installere. Du trenger verken å tenke på hvilken avstand varmekablene skal legges med eller hvordan de skal festes til gulvet. Du bare ruller ut varmematten, trykker den fast til underlaget og sparkler over varmekabelen med egnet fleksibel støpemasse. Merk at dette produktet skal installeres av en autorisert el.installatør.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”