Veria høy effekt kabel • 189B2020

Veria Flexicable 20 2530W 125M

-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
  • 2530W, 125M
  • Løpende effekt på 20W per meter
  • Primært bruk til dyp innstøpning
  • Kan legges direkte på underlaget
  • Les mer...
Veria Flexicable 20 har en løpende effekt på 20W per meter. Med sin høye effekt gjør Veria Flexicable det mulig å oppnå en varmeeffekt som kan varme opp selv krevende områder som bad, hagestuer, uisolerte kjellere osv.

Teknisk beskrivelse

2530W, 125M

å velge riktig effekt da det arealet som en bestemt kabel kan dekke, avhenger av hvilken effekt som ønskes per m², og dermed hvilken c-c-avstand kablene skal legges med. Den anbefalte effekten avhenger dels av rommets isolasjon, dels av under- og overgulvets materialer. Ved undergulv av betong, teglstein og fliser, og ved gulvbelegg av teglstein og fliser, anbefales maks 150 W/m². Ved dårlig isolasjon anbefales det å bruke opp til 200 W/m².

Funksjonalitet

Varmekabelen er utstyrt med en flettet kobberskjerm som via termostaten er forbundet med el-installasjonens jordforbindelse. Skulle det mot formodning skje et brudd på kabelen, avbrytes systemet øyeblikkelig via den innebygde skjermforbindelsen - uten risiko for mennesker eller dyr.

Bruksområde

Veria Flexicable 20 bør primært brukes til dyp innstøpning (innbygningshøyde på 7mm) og er derfor velegnet til nybygging.

Montering

Kabelen kan legges direkte på underlaget og festes enklest ved hjelp av dobbeltsidig tape eller lignende, men kan også festes med limpistol. Merk at dette produktet skal installeres av en autorisert el.installatør.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”