Elko S57/100 6-løp veggboks
1223785

Veggboks S57 6 løp Elko

fra Elko
5,0 av 5 ()
Veggboks S57 6 løp Elko
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 46,-

Internettpris!

1223785
36,80 eks. mva. Ordinærpris 69,-Pris per 1 Stykk
-+
Veggboks med 6 løp for enkel- eller dobbel plate eller panel. Veggboksen er sammenbyggbar, og har et stort tilbehørssortiment. Veggboksen leveres med 20mm stusser med reduksjon til 16mm.

Teknisk beskrivelse

Hull diameter 71mm, Dybde 57mm, Festeskruer 60mm cc.

Montering

Ved montering benytt en hullfres på 73mm. Festeringen er teleskopisk selvjusterende, festeskruene bør festes for hånd, eller med lavt turtall på skrudrillen, slik at låsemekanismen låser ringen.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”