Elko Veggboks
1223787

Elko Veggboks S57/200 8-løp Stender

fra Elko
Elko Veggboks S57/200 8-løp Stender
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 59,-

Internettpris!

1223787
47,20 eks. mva. Ordinærpris 69,-Pris per 1 Stykk
-+
For enkel eller dobbel gipsplate. Teleskopisk selvjusterende. 20 mm stusser med reduksjon til 16 mm. 2 mm stuss. Leveres med pusselokk og propper. Påmontert stenderfeste.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”