ABB Veggboks stender • 1220001

Veggboks med stenderfeste AU80.2 ABB

Veggboks med stenderfeste og alt tilbehør inkludert!!

Boksen med stenderfeste er beregnet for korrigerte rør, 6 stk 16mm og 2 stk 20mm innfestninger i hver boks.

Teknisk beskrivelse

Driftstemperatur: -25 … 90 °C

Funksjonalitet

Den røde avstandsringen gjør at boks aldri vil komme utenfor den ferdige veggplaten.

Montering

Ved bruk av dobbel gips (24mm) fjernes den røde avstandsringen og stenderfeste dyttes enkelt ett knepp bakover. I tillegg er det mulig å enkelt dra feste-ringen ut, etter å løsnet skruer og vingemutter inne i boks, til ønsket høyde (opptil 13mm).

Skal 2 eller flere bokser monteres sammen, så skyves boksene enkelt sammen med integrerte skjøtestykker som er på alle sidene i boksen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”