Frico ELF331 Varmluftsvifte Elektra 3kW 230V~
4930671

Varmluftsvifte ELF331 3KW for landbruk 230V

fra Frico
Varmluftsvifte ELF331 3KW for landbruk 230V
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Elektra er en ny serie varmluftsvifter for krevende miljøer. Et kompakt og robust produkt. Elektra er først og fremst beregnet på stasjonær bruk, men brakettene kan også vendes ned slik at den blir transportabel. Bærehåndtak er påmontert. Elektra C leveres i syrefast kapsling, SIS2343. Elektra er å få i ?re utførelser: - Elektra C for korrosjonsutsatte og fuktige miljøer, f.eks. bilvaskehaller og renseanlegg. IP65 - Elektra F, for brannfarlige lokaler, f.eks. snekkerverksteder og driftsbygninger i landbruket. IP65 - Elektra V for f.eks. skip og offshoreplattformer. Veritas-godkjent. IP44 - Elektra H kan brukes i rom med høy temperatur, opptil +70 °C. IP44

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”