HellermannTyton E4500 varmluftspistol
1810297

Varmluftpistol E4500 Gassdrevet

fra HellermannTyton
Varmluftpistol E4500 Gassdrevet
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
E4500 varmluftspistol er ideell for feltbruk, hvor man ikke har tilgang på strøm. Varmluftspistolen er velegnet for å krympe alle typer krympeprodukter slik som krympeslange, formgods og skjøtesett. Den kan også benyttes for bøying og forming av PVC-rør, og for tørking og opptining av f.eks. låser, samt for varming og fjerning av maling. Driftstid på gasspatron er ca 1,5 time. Leveres med beskyttelsesspiral, to munnstykker og gasspatron.

Teknisk beskrivelse

Drives med Butan/Propan (type P444). Elektronisk piezotenning og regulerbar ventil for temperaturjustering.

Bruksområde

Benyttes for krymping av krympeslange, endehetter og formgods.

Montering

Gassbeholder monteres i bunn av varmluftspistolen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”