• Glamox
  • Varmeovn H30 600w Panel Sølvgrå 59x37cm GLAMOX

    Glamox Design varmeovner

  • Artikkelnummer: 5419559
  • Merke: Glamox
Varmeovn H30 600w Panel Sølvgrå 59x37cm GLAMOX

Frakt

Vekt: 5,00 Kg Frakt fra

kr. 1 377,-

kuppvare!

1 101,60 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Prisgaranti | 60 dagers åpent kjøp

Utgått
Leveres av Elektroimportøren AS
På lager kun i 2 av 12 butikker
Vil du hente i butikk? Sjekk lagerstatus
  • GTIN nummer: 7040666703061
  • Elnummer: 54 195 59
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V
Panelovn med tidsriktig design. Lettleste lysende tall viser temperatur og valgmuligheter ved programmering. Leveres med integrert digital termostat som automatisk kan senke temperaturen om natten og om dagen hvis dette ønskes. Ovnen er sikret mot overoppheting med overtemperatursikring med automatisk tilbakekobling. Separat veggfeste følger med. Ovnen tilkobles med medfølgende ledning med plugg. Effekt: 600W. Farge: Grå. BxH: 590x370 mm.

Relevante emneord

Glamox H30

Glamox H30 er en nye serie panelovner med tidsriktig design, og farger som tilfører rommet en kreativ kontrast.

Fargevalg gir mulighet til å fremheve produktet i stedet for å nøytralisere det i interiøret. Glamox H30 er like velegnet i alle typer interiør, og garanterer den gode lune varmen som Glamox Varme er kjent for.

Det er også lagt stor vekt på brukervennlighet. Lettleste lysende tall viser temperatur og valgmuligheter ved programmering. Knappene for reguleringer plassert lett tilgjengelig, høyt oppe på ovnen. Ovnen er sikret mot overoppheting med overtemperatursikring med automatisk tilbakekobling.

Energi- og miljø er i fokus. Ovnene leveres med integrert digital termostat som automatisk kan senke temperaturen om natten og om dagen hvis dette ønskes. Noe som gir opp til 20% reduksjon av energiforbruk til oppvarming.

Ovnene leveres i flere effekter fra 600 watt til 1200 watt. Den er enkel å montere og leveres med separat veggfeste. Ovnen tilkobles med medfølgende ledning med plugg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”