Namron Sofa USB lader og stikkontakt.
1504928

USB Lader og Skjøtekontakt 3m kabel

fra Namron
4,3 av 5 ()
USB Lader og Skjøtekontakt 3m kabel
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Tilkobling USB
Plug & Play Ja
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i dag , eller henting i valgt lager i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Skaff deg denne praktiske sofa USB laderen med stikkontakt og 3 meter kabel for enklere lading i sofakroken.

NB: må ikke tildekkes.

Farge hvit med grå detaljer.

Teknisk beskrivelse

• Tilgang 2 USB porter og 1 16A stikkontakt. USB 5V max 2,4A

• Kapslingsgrad: IP20.

Funksjonalitet

Her har du alltid tilgang til strøm og USB i sofaen uten å måtte avbryte sofakosen. Et enkelt og stilrent design som vil være en hver sofas supplement. Den kan føres ned mellom armlene og pute for et diskret utseende.

Vingen kan enkelt tas av for enkelt å endre til andre bruksområder i hjemmet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent