Nexans TXLP/2R NORDIC 760/10 • 1036517

TXLP/2R Nordic 760/10

-+
Laveste pris siste 30 dager før kampanje 2 253,- Tilbudet varer til og med søndag
  • 760W, 10 W/m
  • Toleder varmekabelelementer
  • 2,3 meter tilleder
  • Integrert (skjult) skjøt
  • Les mer...
TXLP/2R NORDIC toleder varmekabelelementer er ideelle for gulvoppvarming i støpte gulv, både tradisjonelle og lavtbyggende med stort areal. De kan også benyttes til snøsmelteanlegg, frostsikring av takrenner og nedløp, samt jordoppvarming. Elementene er utstyrt med 2,3 meter tilleder og integrert (skjult) skjøt. TXLP/2R NORDIC kan monteres på armeringsjern.

Teknisk beskrivelse

PVC Skjøt: Integrert, merket SPLICE. Kabeleffekt: 10W/m ved 230V. Elementlengde 76 meter.

Bruksområde

For gulvoppvarming i støpte gulv, både tradisjonelle og lavtbyggende med stort areal. Kan også benyttes til snøsmelteanlegg, frostsikring av takrenner og nedløp, samt jordoppvarming.

Montering

TXLP/2R NORDIC kan monteres på armeringsjern.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”