Bachmann Stikkontakt Nedfellbar
1503739

Twist 2 Stikkontakter nedfellbar Matt Sort IP21

fra Bachmann
4,7 av 5 ()
Twist 2 Stikkontakter nedfellbar Matt Sort IP21
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Plug & Play Ja Beskyttelsesklasse I Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 099,-

1503739
879,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
TWIST dobbel el-uttak kommer i et elegant, kompakt design og høy kvalitet. En vinner av flere designpriser. Leveres med 2 m ledning og monterbart støpsel.

Metallisk Sort semimatt GE 30 lakkert.

Funksjonalitet

Smart dreibar åpne-lukke-funksjon.

Montering

En lav installasjonsdybde på kun 40 mm. 2 x Schuko stikkontakt er barnesikret med jording. Kan sitte over en skuffeseksjon.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”