PM FLEX Trommelvogn Rock N Roll • 1226998

Trommelvogn Rock N Roll

PM FLEX Rock n Roll er en smart trommelvogn for k-rør i lange lengder.

Teknisk beskrivelse

Trommel er av K6-modell og det er enkelt å bytte trommel. Makbelastning på 140kg.

Funksjonalitet

Den unike løsningen gjør det mulig med lengder opp til hele 300 meter. Den er utrolig lett å manøvrere takket være at den ruller med hjelp av trommelen, så ingen hjul er nødvendig. Du flytter produktet på et enkelt måte pluss at trekkingen fungerer smidig. Den er sammenleggbar, noe som forenkler transporten betydelig.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”