Trina Solar Solcellepanel • 6607200

Trina Solar DE09R.05W 415W Solcellepanel All Black

Spesialpris!

6607200

2 576,-

2 060,80 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Vipps Hurtigkasse Hurtigkasse
-+
 • Enestående visuelt utseende
 • Designet med estetikk i tankene
 • Ultratynne samletråder
 • Celler med utmerket fargekontroll
 • Lav seriemotstand
 • Enkel håndtering
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning

Liten størrelse, mye energi

Trina Solar DE09R.05W Vertex S er et avansert helsort solcellepanel med høy ytelse, som passer perfekt for hjem, bedrifter og offentlige bygninger. Med en moduleffektivitet opp mot 21,3%, vil dette panel gi deg maksimal energiproduksjon fra solen.

Enestående visuelt utseende

Vertex helsorte solcellepanel er estetisk enestående. Cellene kommer i sort med ultratynne samletråder sammen med en fin utforming av den sorte rammen og bakplaten. Alt dette gjør Vertex S helsvarte solcellepanel visuelt tiltalende for alle hustak.

Vertex S er designet for kompatibilitet med de mest brukte vekselrettere, optimizere og monteringssystemer.

De oppgraderte modulene i Vertex S-serien har utmerket produktytelse sammen med innovativ og designinspirert estetikk. Perfekt designet for å oppfylle spesifikke krav for takapplikasjoner, som kraft, effektivitet, utseende, mekanisk belastning, håndtering og pålitelighet. Denne modulen vil gi den beste balansen mellom kraft, størrelse og vekt.

Trina Solar TSM-DE09R kommer med en 15-års produktgaranti og en 25-års lineær effektgaranti, så du kan være trygg på at du får en pålitelig investering for fremtiden.

Bli en del av den grønne fremtiden og invester i Trina Solar i dag!

Funksjonalitet

De monokrystallinske silisium-cellene sikrer at du får en stabil og pålitelig produksjon, selv under ugunstige værforhold.

Vertex S er basert på avansert teknologi fra Vertex-plattformen, inkludert den 210 mm store waferen. Dens elektriske design tillater fleksibelt systemlayout for alle tak, noe som resulterer i forbedret effektivitet og reduserte totale systemkostnader.

Panelene er også utstyrt med en robust konstruksjon, som gir dem en lang levetid og garanti for at de vil fungere optimalt, i mange år fremover. Vertex S har en positiv testlast på 6000 Pa mot bransjestandarden på 5400 Pa. Dette gjør panelet meget robust og godt egnet for norske snøforhold.

Montering

Med en vekt på bare 21,8 kg, er dette panel enkelt for en person å håndtere, og vil ikke belaste taket ditt unødvendig.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”