Namron Terrassevarmer, gulv
5401359

Terrassevarmer med Gulvstativ Quarts 2000W

fra Namron
4,6 av 5 ()
Terrassevarmer med Gulvstativ Quarts 2000W
Spenning 230V Bruksområde Utendørs Beskyttelsesklasse I Effekt (W) 2000
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Sort terrassevarmer med gulvstativ Quarts på 2000W, med langbølge quarts varmeelement. Inkludert 1,8 meter kabel.

Teknisk beskrivelse

Tre trinns justering: Trinn 1 - 650W, trinn 2 - 1300W, trinn 3 - 2000W. Regulerbart stativ for ønsket høyde. Beskyttet med veltesikring.
Benytter seg av kort bølgelengde.

Funksjonalitet

Det infrarøde elementet gjør at den varmer det den treffer og ikke luften. Dette gjør terrassevarmeren meget energieffektiv.

Bruksområde

For bruk utendørs i de fleste områder som trenger varme som f.eks. terrasse, utesteder osv.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”