Namron Gulvstående terrassevarmer
5401356

Terrassevarmer Gulv for Parasoll 1500W

fra Namron
Terrassevarmer Gulv for Parasoll 1500W
Spenning 230V Bruksområde Utendørs Effekt (W) 1500
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Gulvstående terrassevarmer 1500W for parasoll med vifte og fotpedal bryter. inkludert 1,95 meter kabel. Ikke frittstående.

Teknisk beskrivelse

Benytter seg av kort bølgelengde.

Bruksområde

For bruk på gulv utendørs, på blant annet terrassen, under bord med tilhørende parasoll. Terrassevarmeren har feste for parasoll, 20mm-48mm.

Montering

For feste i gulv. Bruk 8 stk 4x10mm skruer for å feste apparatet til underlaget.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”