Elko Plus Digital Termostat
5491680

Termostat Plus Elko Super TR PH

fra Elko Plus
4,9 av 5 ()

-13%RABATT

Termostat Plus Elko Super TR PH
Spenning (V) 230
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kampanje -13%

5491680

1 299,-

1 039,20 eks. mva. Ordinærpris 1 499,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbud utløper om:
ELKO Super - termostat og effektregulator i samme enhet, hvit. Den har en enkel og selvforklarende innstillingsmeny, klokkefunksjon, dato og justerbar lysstyrke i displayet. Kommer med innebygget romføler.

Funksjonalitet

Velg mellom rom, gulvføler eller regulator, valg av forskjellige gulvfølere. Regulatorfunksjon og enkelt ukeprogram. Dag eller nattsenk hurtiginstilling, frostsikring og stort oversiktlig fargedisplay med mulighet for å justere lysstyrken. Inngang for ekstern styring.

Montering

ELKO Super TR har en innbyggingsdybde på 25mm og finnes både i RS og ELKO Plus design.

Illustrasjon/video

Bytt ut RS16

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”