Micro Matic digital termostat
5490010

Termostat MTC2 1991MH gulv/luft/reg Hvit

fra Micro Matic
4,7 av 5 ()
Termostat MTC2 1991MH gulv/luft/reg Hvit
Spenning (V) 230
Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

Internettpris!

5490010

1 189,-

951,20 eks. mva. Ordinærpris 1 399,-Pris per 1 Stykk
-+
Digital termostat fra Micro Matic for montering direkte på vegg eller i standard veggboks. Termostaten er utstyrt med en 2-polet bryter, og har funksjoner som sparetemperatur og frostsikring. Den kan styre 3600 W direkte, og dersom man ønsker høyere belastning kan den også styre kontaktorer. Termostaten har en diode i front som lyser når varmen er innkoblet.

Bruksområde

For regulering av varme, innendørs.

Montering

Monteres enten i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe (type MTC-VH). Gulvsensoren legges i installasjonsrør som støpes ned i gulv, så høyt som mulig.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”