Micro Matic Digital Termostat
5491000

Termostat Microtemp MTC3 Hvit Digital

fra Micro Matic
4,7 av 5 ()
Termostat Microtemp MTC3 Hvit Digital
Spenning 230V
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 899,-

Internettpris!

5491000
719,20 eks. mva. Ordinærpris 1 199,-Pris per 1 Stykk
-+
Microtemp MTC3 er en alt-i-ett termostat og regulator med stort, bakgrunnsbelyst og lettlest display.

Teknisk beskrivelse

Termostaten kan styre direkte inntil 3600W (16A). Ved større belastninger kan MTC3 styre kontaktorer.

Funksjonalitet

MTC3 er utstyrt med 2-polet bryter og innebygd timer for sparetemperatur (iht. TEK 10) med 4 valgfrie programmer og frostsikring.

Bruksområde

Du kan velge om MTC3 skal være en ren komforttermostat eller aktivere ett av de 4 spareprogrammene for energieffektiv styring. I

Montering

Monteres i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”