Varmecomfort Analog Termostat • 5410634

Termostat Comforttemp 850 Hvit

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
BLUETOOTH-TERMOSTAT 16A COMFORTTEMP 850 er en smart termostat for gulv-, romvarme og uteføler. Kan kobles til ekstern trådløs sensor IP67 med bluetooth.

Funksjonalitet

Termostaten har innebygget romføler, gulvføler med maks/min begrensning på begge to, effektregulator og muligheter for tilkobling av ekstern trådløs sensor.

Med et 24/7-ukes programtidsur, og backup for strømbrudd, er termostaten i samsvar med deriktivet om ECO-design EU2015/ 1188.

Bruksområde

Bruk en smarttelefon eller nettbrett med ecoControl App for å programmere termostaten.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”