Egant Taklokk Med DCL kontakt og støpsel
1506015

Taklokk Med DCL kontakt og støpsel Egant

fra Egant
Taklokk Med DCL kontakt og støpsel Egant
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Innfelt kontakt med hurtigkobling og krok for tilkobling av belysningsutstyr. Leveres komplett med plugg. Utforingsring monteres når det er montert lavtbyggende takbokser (32mm).

Teknisk beskrivelse

Maks belastning 6A. IP20.

Bruksområde

For tilkobling av belysningsutstyr i tak.

Montering

Monteres i eksisterende takboks. Plugg monteres på lampeledning.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”