Tado° Tado Aktuator
94206

Tado Smart Radiator Thermostat Duo Pack V3+

fra Tado°
Tado Smart Radiator Thermostat Duo Pack V3+
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 586,-

Nyhet!

94206
1 268,80 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Apple HomeKit Amazone Alexa Google Assistant/Home/Assistent IFTTT
Tado Smart Radiator Thermostat Duo Pack V3+ er et tilligsprodukt til Multi-Room som er designet for å ta vare på din komfort og besparelser hjemme.

Funksjonalitet

Grunnlaget for oppsettet er et Tado Starter Kit (V2, V3, V3 +) med Bridge for å koble til Internett. Legg til flere Smart Termostater og Smart Radiator Termostater for å få enda bedre kontroll over hjemmet ditt. Kontroller flere varmesoner og rom individuelt. På den måten har du alltid riktig temperatur til rett tid i hvert rom eller sone. Du kan administrere alle soner i Tados appen for en enkel oversikt.

Bruksområde

Kontroller ditt varmesystem via App og spare opptil 31% på oppvarming samtidig som du oppnår et sunnere inneklima. For å få Tados komfort i alle rom så kan du utvide ditt oppsett med flere Smart Termostater.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”