BlueMax limfritt og selvheftende plaster • 91636

Superplaster BlueMax 3x200cm

BlueMax er et limfritt og selvheftende plaster som tåler vann. Riv eller klipp av ønsket lengde og plasser det rundt såret. Ferdig!

Funksjonalitet

Plasteret fester seg ikke til hud, hår eller sår og passer derfor utmerket til skrubbsår. Perfekt også til katt, hund og hest.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”