Pidestal ELKO EV Charger
1551084

Stolpe ELKO Elbillader

fra Elko
Stolpe ELKO Elbillader
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Stolpe for frittstående bakkemontering av ELKO Smart Elbillader leveres i pulverlakkert aluminium.

Bruksområde

Stolpen har skjult fremføring av kabel. Den passer direkte på Vik Ørsta stålfundament for lysmaster. Stålfundamentet er ikke inkludert. Ekstra monteringsplate for ELKO Smart Elbillader nr. 2 leveres som tillegg.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”