Elko Stikkontakt Sprutsikker
1530145

Stikkontakt Enkel innfelt jord 1054 IF PT IP44 PH Elko

fra Elko
4,8 av 5 ()
Stikkontakt Enkel innfelt jord 1054 IF PT IP44 PH Elko
Kapslingsgrad IP44 Bruksområde Utendørs Beskyttelsesklasse I
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Sprutsikker stikkontakter innfelt med klapplokk og barnevern. Må alltid monteres med klapplokket hengslet i overkant. Korrosjonsbeskyttet. Halogenfri. IP44. Farge: hvit.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”