Micro Matic Enkel stikkontakt med jordklemme og barnevern, i f
1522014

STIKK. M/J OG BARNEV. HVIT

fra Micro Matic
STIKK. M/J OG BARNEV. HVIT
Bruksområde Innendørs Beskyttelsesklasse I
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Stikkontakt med jord og barnevern for montering i standard veggboks. Farge hvit. Passer i rammesystem 55x55mm (System 55). Ikke egnet for installasjon i våtrom, pga. beskyttelsesklasse IP 20.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”