Steinel Innelampe med integrert sensor og bluetooth-sammen
3304513

Steinel RS Pro Connect R20 sens 3000K

fra Steinel
Steinel RS Pro Connect R20 sens 3000K
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Effekt 16W Bruksområde Innendørs Fargetemperatur 3000K Energiklasse A++ Beskyttelsesklasse II
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 2 499,-

Nyhet!

3304513
1 999,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
RS Pro Connect R20 sens innelampe med integrert sensor og bluetooth-sammenkobling. Gir et jevnt og behagelig lys i taket ved hjelp av lysslisser på oversiden av armaturen.

Funksjonalitet

Sensoren er adaptiv og kan tilpasses bevegelses- eller tilstedeværelsesdetektering i en kortere periode eller konstant. Sensorens rekkevidde kan minskes i fire ulike retninger samt stilles inn på lav eller høy følsomhet via fjernkontroll.

Modulen har automatisk egentest, men er også utstyrt med en test-knapp for funksjonskontroll. Batterienes ladestatus indikeres via grønn LED. Innstilling av sensorens funksjoner skjer via gratis-appen «Steinel Smart Remote» for mobil/nettbrett, som f.eks. sensorens rekkevidde, sensorens følsomhet, nivå for grunnlys og maks-lys, etterlystid og skumringsnivå. Kommunikasjonen fra mobilen skjer via passordbeskyttet Bluetooth-tilkobling.

Bruksområde

Med sin slanke utførelse og de mange innstillingsmulighetene er R-serien et perfekt valg for fleksibel og energieffektiv lyssetting i mange ulike miljøer, fra trappehus til moderne kontorlokaler.

Montering

Armaturene i Connect R-serien kobles sammen med hverandre via Bluetooth med mesh-teknologi, som innebærer at det ikke er noen begrensninger for antall armaturer, eller avstanden mellom første og siste armatur i nettverket. Armaturens funksjoner stilles inn direkte på mobilen via Steinels gratis-app. I appen kan man bestemme belysninsgrupper, nabosoner, grunnlys-scenarier, skumringsverdi, sensorens rekkevidde m.m.

Tilkobling via to innføringshull Ø 20 mm med strupenippel. Hurtigkoblingssplint 2 x 2,5 mm2.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”