Duri fagprofil Armeringsnett
BAC49512

Stålnett 1200x800x70x70x2,5mm

fra Duri fagprofil
4,5 av 5 ()
Stålnett 1200x800x70x70x2,5mm
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
BAC Armeringsnett er fremstilt av forstrekte ståltråder som er galvanisert for å hindre rustdannelse i stålet.

Teknisk beskrivelse

800 x 1200 mm, tykkelse 2,5 mm med rutestørrelse på 70 mm.

Bruksområde

BAC Armeringsnett er egnet som armering /forsterkning og avstiving sparkling av gulvkonstruksjoner med bjelkeavstand C/C 60 samt mindre støpe arbeider som for eksempel baderoms støp.

BAC armeringsnett blir også brukt til å binde varmekabel i å holde riktig avstand mellom kablene. Ved bruk av 2,5 mm trådtykkelser vil nettet tilfredstille kravet om avstand til brennbart materiale ved at kablene blir festet på nettets øverste tråd og dermed blir liggende 5 mm over brennbart materiale ( NEK400)

Montering

Ved bruk i forbindelse med sparkling av gulver bør nettet festes mekanisk til underlaget med krampespiker, stifter skruer eller monterings lim avhengig av hvilket underlag man har. Ved bruk i støpe masser «bakes» nettet inn i støpen i den høyden man ønsker.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”